Dispositivos e acessórios
Sukiyaki
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
855 mg
Proteína
27 g
Energia
973 kJ /
233 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hot Pot Gathering
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hakka Yam Abacus
20min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Oil-free honey chicken wings
50min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Brown Rice Congee
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Cantonese Steamed Fish
40min
Summer seafood soup
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min