Dispositivos e acessórios
Jam and coconut tarts
Preparação 30min
Total 1h 10min
24 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
white sugar25 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs separated3
-
water20 g
-
smooth apricot jam250 g
Topping
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar200 g
-
desiccated coconut150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
46.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
822.1 kJ /
195.7 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A taste of South Africa
37 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sago custard puddings
35 min
Malva pudding
50 min
Milk Tart
8 godz. 45 min
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Milk tart
3 godz.
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Koeksisters
1 godz.
Buttermilk rusks
29 godz. 25 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min