Dispositivos e acessórios
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Preparação 40min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.7 mg
Proteína
4.7 g
Energia
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Gordura
43.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
26.7 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Cheeseburger sliders
2h 40min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Nenhuma avaliação
Vanilla Yogurt
Nenhuma avaliação
Beetroot and horseradish relish
50min
Charcoal Bread
2h 35min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Spelt pastry
50min
Romany creams
1h 15min
Mexican pulled pork
28h 10min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min