Dispositivos e acessórios
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Preparação 40min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.7 mg
Proteína
4.7 g
Energia
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Gordura
43.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
26.7 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Candied Peanuts
10min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Edna's lemon curd teacake
40min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Lemon meringue pie
3h
Spelt pastry
50min
Tempura vegetables
30min
Sour cream pastry
25min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min