Dispositivos e acessórios
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Preparação 30min
Total 1h 20min
8 portions
Ingredientes
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
659.3 mg
Proteína
32 g
Energia
1594 kJ /
380 kcal
Gordura
13 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend
32 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Palmiers Two Ways
1h 40min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1h
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Fruit Nectar
10min
Apple Punch
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Prawn Toast
35min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min