Dispositivos e acessórios
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Preparação 30min
Total 1h 20min
8 portions
Ingredientes
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
659.3 mg
Proteína
32 g
Energia
1594 kJ /
380 kcal
Gordura
13 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend
32 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Red Onion Gravy
25 dk
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1sa
Yorkshire Pudding
1sa
Houmous
13sa 30 dk
Welsh 'Rabbits'
20 dk
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1sa 5 dk
Espresso 'Baked' Beans
35 dk
Masala Cherry Tiffin
2sa 30 dk
Onion Bhaji
45 dk
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2sa 25 dk
Pilau Rice
30 dk
Peshwari Naans
2sa