Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 80 g bread, day old
- ½ brown onion, quartered
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 500 g rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 20 g whole milk
- 1 egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
White Wine Mushroom Sauce
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 Tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, cut in thin slices
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g whipping cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2238 kJ / 532 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 39.3 g
- Fibra
- 1.9 g
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Tuna Fishcakes
1h 15 min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 Min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 Std.
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1h 15 min
Lasagne Bolognese
2h 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min