Dispositivos e acessórios
Shrimp and Potato Boil
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra, chopped, to garnish10 sprigs
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
Andouille sausage cut into pieces (1 in.)10 oz
-
paprika1 tsp
-
baby red potatoes cut into pieces (1 in.)8 oz
-
seafood stock18 oz
-
lemon juice2 tsp
-
oregano1 tsp
-
thyme1 tsp
-
chili flakes½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ear of corn cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)1
-
large shrimp, raw, peeled, deveined14 oz
-
crusty bread to serve
-
lemon cut into wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1277.7 mg
Proteína
18.5 g
Energia
1394.1 kJ /
333.2 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Express Pho Soup
1h 5min
Mixed Herbs Rice
35min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10min
Dirty Rice
1h 5min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min