
Versões compatíveis
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)
ou 1 package baby carrots plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes quartered
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 660 kcal / 2761 kJ
- Proteína
- 31 g
- Gordura
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 743 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Chops with Orange
2h 25min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Greek Style Pork Stew
1h
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h