Dispositivos e acessórios
Gluten-free mini pizzas
Preparação 20min
Total 2h
10 pieces
Ingredientes
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
0.3 mg
Proteína
11.2 g
Energia
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Gordura
13.1 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hands in the dough!
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Geode Cake
4h
French Toast Waffles
30min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Plum brioche buns
2h 30min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Seeded pastry
15min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Little Bird Pancakes
40min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2h 15min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min