Gluten-free mini pizzas
TM6

Gluten-free mini pizzas

3.0 (3 avaliações )

Ingredientes

Dough

  • 650 g water
  • 40 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp sugar
  • 700 g gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting
  • 80 g rapeseed oil
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp citric acid
    ou 30 g lemon juice

Pizza Toppings

  • 300 g tomato sauce
  • 1 courgette, cut in slices
  • 5 - 6 black olives, pitted, cut in slices
  • 2 red peppers (small), cut in strips
  • 3 tbsp sweetcorn kernels, canned
  • 1 carrot, cut in slices or triangles
  • 100 g small mozzarella balls, cut in half

Nutrição
por 1 piece
Energia
1486.1 kJ / 355.2 kcal
Proteína
11.2 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gordura
13.1 g
Gordura saturada
2 g
Fibra
8.6 g
Sódio
0.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas