Dispositivos e acessórios
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
almonds70 g
-
fresh coriander leaves and stems5 - 6 sprigs
-
red onion1
-
garlic cloves3
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter20 g
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 - 8 sprigs
-
lemon juice only, to taste½ - 1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
605.9 mg
Proteína
34.4 g
Energia
1718.9 kJ /
409.3 kcal
Gordura
26.1 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
7.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Hoisin pork bowl
45min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Quick turkey taco bowl
15min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Chicken and spinach enchiladas
40min