![Polish egg salad with tartar sauce Polish egg salad with tartar sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9b6b0a82-bf34-4fc8-a1b3-22f601e6f4c1/Derivates/1100146b-7712-423a-b909-627c79489a8f.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g pickled cucumbers, cut into pieces
- 230 g pickled button mushrooms, drained (approx. 170 g after draining)
- 150 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 1 tsp sugar (optional)
- ¼ tsp sea salt
- ground black pepper, to season
- 12 eggs, hard-boiled
- fresh dill, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1813.4 kJ / 431.8 kcal
- Proteína
- 15.7 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 9.6 g
- Gordura saturada
- 9.6 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sódio
- 882.4 mg
Receitas alternativas
Fluffy ricotta pancakes
35min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 分钟
Custard horns
1小时 45 分钟
Artichoke Alfredo Sauce
45 分钟
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Angel Berry Trifle
30min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 分钟
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min