Dispositivos e acessórios
Polish egg salad with tartar sauce
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
882.4 mg
Proteína
15.7 g
Energia
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Gordura
9.6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Oysters with Lime Granita
15min
Yellow Dyed Eggs
55min
Golden Brown Dyed Eggs
55min
Rise and Shine Juice (Metric)
10min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1h 10min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Strawberry Vodka Shot
10min
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25min
Beetroot and avocado eggs
88h
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min