Mushroom and sauerkraut pierogi
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sauerkraut pierogi

4.6 ( 8 avaliações )

Ingredientes

Mushroom and sauerkraut filling

  • 500 g sauerkraut
  • 1000 g water
  • 1 tbsp grapeseed oil
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 500 g button mushrooms cut into halves
  • 1 ½ tsp sea salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste

Dough

  • 250 g warm water plus extra to seal
  • 1 egg
  • 2 tbsp grapeseed oil
  • 560 g plain flour plus extra to dust
  • 1 - 2 pinches sea salt plus extra to boil
  • water to boil

Topping

  • 120 g salted butter cut into cubes
  • 1 large onion diced
  • sour cream to serve
  • fresh chives finely chopped, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
478.1 kcal / 2007.8 kJ
Proteína
10.9 g
Gordura
22.8 g
Hidratos de carbono
54.5 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
10.4 g
Sódio
844 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas