
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
Dough
- 250 g warm water plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to boil
- water to boil
Topping
- 120 g salted butter cut into cubes
- 1 large onion diced
- sour cream to serve
- fresh chives finely chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 478.1 kcal / 2007.8 kJ
- Proteína
- 10.9 g
- Gordura
- 22.8 g
- Hidratos de carbono
- 54.5 g
- Fibra
- 5.4 g
- Gordura saturada
- 10.4 g
- Sódio
- 844 mg
Receitas alternativas
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Ube nut pie
5h 10min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Jelebi
25h
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Liver cake
1h 50min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Poppy seed strudel
3h 15min
Polish crêpes
3h 35min
Santiago cake
1h 20min
Sernik rosa slice
3h 15min