![Meat stock paste Meat stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A03F93A8-0874-4BEF-9507-D9CA62AA777F/Derivates/9F3EB8BD-D3E3-4D28-9966-B1D5B14B13B0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g meat pieces, sinew free, cut into pieces, partially frozen
- 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g rock salt
- 120 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Nutrição
- por 400 g
- Energia
- 2914.1 kJ / 696.5 kcal
- Proteína
- 75.8 g
- Hidratos de carbono
- 56.9 g
- Gordura
- 8.5 g
- Gordura saturada
- 2.4 g
- Fibra
- 19.6 g
- Sódio
- 58486.4 mg
Receitas alternativas
Chicken stock paste
45 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Vegetable stock paste
30min
Beef ragu
1h 25min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Creamy coconut chicken curry
30min
Chicken and cashews
55min