Chicken with creamy vegetable sauce

Chicken with creamy vegetable sauce

4.2 121 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • water
    400 g
  • carrot cut into pieces
    130 g
  • celeriac cut into pieces
    60 g
  • celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
    25 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • chicken breast fillets cut into strips (7 x 3 cm)
    600 g
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • button mushrooms cut into slices
    150 g
  • plain flour
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    60 g
  • butter
    30 g
  • Worcestershire sauce (optional)
    1 tsp
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 318.1 kcal / 1335.9 kJ
Proteína 36.2 g
Gordura 14.4 g
Hidratos de carbono 9 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 8.4 g
Sódio 618.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...