Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 14.4 g
- Gordura saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 618.4 mg
Receitas alternativas
Beef stroganoff
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken velouté meal
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken cacciatore
50min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min