Dispositivos e acessórios
Chicken with creamy vegetable sauce
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
carrot cut into pieces130 g
-
celeriac cut into pieces60 g
-
celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only25 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
chicken breast fillets cut into strips (7 x 3 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut into slices150 g
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
butter30 g
-
Worcestershire sauce (optional)1 tsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
618.4 mg
Proteína
36.2 g
Energia
1335.9 kJ /
318.1 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
8.4 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken and cashews
55min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Hungarian goulash
1h 30min
Poached eggs
25min
Meatballs with tomato sauce
40min
Tomato basil chicken stew
35min
Rice salad
1h