Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 14.4 g
- Gordura saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 618.4 mg
Receitas alternativas
Beef spezzatino
1h 45 min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Rice salad
1 Std.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Beef "Burgundy"
40 min