Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Satay sauce
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 5 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, deseeded if preferred, to taste
- ½ tsp fennel powder
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp tamarind paste
- 2 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp dark brown sugar
- 270 g coconut cream
- 60 g peanut butter (see Tip)
Chicken, rice and vegetables
- 350 g jasmine rice
- 1200 g water
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrots, cut into thin strips
- 200 g broccolini, cut into thirds or cauliflower, cut into small florets (3 cm)
- 50 g red capsicum, cut into thin strips
- 50 g brown onion, cut into thin wedges
- 80 g sugar snap peas, trimmed and cut into halves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2312 kJ / 552.6 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Hidratos de carbono
- 63.4 g
- Gordura
- 23 g
- Gordura saturada
- 11.8 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 748.8 mg
Receitas alternativas
Beef stroganoff
35min
Quick massaman beef curry
40min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and cashews
55min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Butter chicken
55min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken pad thai
55min
Thai red chicken curry
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min