Dispositivos e acessórios
Thai chilli chicken and basil
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
fresh Thai basil leaves only20 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing20 g
-
carrot cut into pieces (1-2 cm) (approx. 100 g)1
-
red capsicum cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
oil20 g
-
fish sauce1 tbsp
-
sweet chilli sauce1 tbsp
-
kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
skinless chicken thigh fillet or 800 g skinless chicken breast fillets, cut into slices (6 x 1 cm)1000 g
-
canned bamboo shoots drained (optional)225 g
-
canned coconut milk150 g
-
lime juice (approx. 3 limes)30 g
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
599.8 mg
Proteína
32.7 g
Energia
1366.7 kJ /
325.4 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quick chicken curry
35min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Butter chicken
55min
Beef rendang
1h 55min
Chicken pad thai
55min
Coconut lamb curry
2h
Thai green chicken curry
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai red chicken curry
30min