![Quick massaman beef curry Quick massaman beef curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84D2A6AB-2395-4F36-809C-4881F93E9F4C/Derivates/213508AE-A62F-4A0D-83D1-9B2818DCD7C9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 300 g potato, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 100 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp peanut oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 100 g Massaman curry paste
- 800 g beef rump steak, cut into strips (1 cm x 2.5 cm)
- 250 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 30 g fish sauce
- 15 g tamarind paste
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp fresh coriander leaves, torn into pieces, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3140.2 kJ / 747.7 kcal
- Proteína
- 5.3 g
- Hidratos de carbono
- 24.8 g
- Gordura
- 47.4 g
- Gordura saturada
- 19.4 g
- Fibra
- 9.7 g
- Sódio
- 1974.1 mg
Receitas alternativas
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Easy satay chicken
40 min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef ragu
1h 25 min
Chicken pad thai
55 min
Quick chicken curry
35 min
Thai red chicken curry
30 min
Nasi goreng
40 min
Thai green chicken curry
30 min
Lamb korma
4h
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken and cashews
55 min