Dispositivos e acessórios
Cod with citrus butter
Preparação 25min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
orange zested and juiced (approx. 60 g juice)1
-
lemon zested and juiced (approx. 40 g juice)1
-
water700 g
-
potatoes cut into pieces400 g
-
butter for greasing80 g
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
zucchini cut into slices (5 mm)400 g
-
aniseed seeds1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
394.6 mg
Proteína
39.8 g
Energia
1704.3 kJ /
405.8 kcal
Gordura
18 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon with yoghurt dressing
55min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Asian-style fish fillets
30min
Chicken cacciatore
50min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nessuna valutazione
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Zesty avocado with crab
10min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min