Dispositivos e acessórios
Creamy scallop soup with chorizo
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)2
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)2
-
celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)2
-
floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)150 g
-
water700 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
scallops (approx. 18 scallops)350 - 400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
864.7 mg
Proteína
21.5 g
Energia
1371.2 kJ /
326.3 kcal
Gordura
23.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
7.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Wasabi devilled eggs
25min
Cauliflower gratin
1h
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Hearty seafood chowder
45min
Veal involtini
35min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h