Dispositivos e acessórios
Yoghurt dressing
Preparação 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
natural yoghurt200 g
-
mustard preferably mild2 tsp
-
grapeseed oil50 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 ½ tbsp
-
honey1 ½ tsp
-
apple juice50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
352.4 mg
Proteína
7.6 g
Energia
2638.4 kJ /
630.6 kcal
Gordura
57 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Panna cotta
6h 15min
Prune jam
55min
Polenta
25min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Spring frittata
1h 15min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Basil, avocado and hemp pesto
5min