![Ravioli with zucchini sauce Ravioli with zucchini sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A65FF817-25D5-4C00-A507-A1925CEA272D/Derivates/9D637ADE-8CB8-40FF-B945-0E197165E178.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Hidratos de carbono
- 28.7 g
- Gordura
- 29.4 g
- Gordura saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 1178.9 mg
Receitas alternativas
Smoked salmon slice
2h 40min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Chilli crab pasta
35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Mushroom and bacon pasta
30 min