Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Hidratos de carbono
- 28.7 g
- Gordura
- 29.4 g
- Gordura saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 1178.9 mg
Receitas alternativas
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min.
Filo spinach slice
55 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Leek and ham tart
1h 55min
Alpine macaroni with apple sauce
45 Min
Ham and zucchini quiche
1h 45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min