Dispositivos e acessórios
Grilled eggplant dip
Preparação 15min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.3 g
Energia
374.6 kJ /
89.2 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
5.2 g
Hidratos de carbono
4.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Hommus
15min
Polenta
25min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Crunchy seeded broccoli
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Broccoli soup with sage oil
30min
Traditional hommus
25h 5min