Dispositivos e acessórios
Potato Soup with Parsley Pesto
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Parsley Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pine nuts25 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Potato Soup
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)475 g
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water500 g
-
whole milk200 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
946.1 mg
Proteína
6.7 g
Energia
1400.4 kJ /
334.7 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Irish Cooking
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Pea Pasta
25min
Stracciatella Soup
30min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Pea and Mint Soup
20min
Creamy tomato soup
30min
Potato goulash
1h
Irish Potato Soup
35min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Sweet Potato and Corn Chowder
45min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h