Dispositivos e acessórios
Tuna Tapenade on Cucumber
Preparação 5min
Total 10min
32 pieces
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.8 g
Energia
157 kJ /
38 kcal
Gordura
2.7 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canapes
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min.
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min.
Tuna-stuffed Tomatoes
35min.
Tuna Niçoise Toasts
3hod.
Courgettes with Corn
25min.
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2hod. 20min.
Quinoa and Lettuce Salad
30min.
Liver Cake
1hod. 50min.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3hod. 35min.
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min.
Tuna Tapenade
5min.
Torta Caprese
55min.