Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 675 g stewing steak, cut in pieces (4 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 250 g onions, quartered
- 30 g plain flour
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp beef stock paste, homemade - 250 g water
- 250 g Guinness®
- 250 g button mushrooms, quartered
- 12 fresh oysters, shucked, with any juices
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled, at room temperature (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2321.8 kJ / 554.9 kcal
- Proteína
- 37.2 g
- Hidratos de carbono
- 34.5 g
- Gordura
- 28.8 g
- Gordura saturada
- 7.9 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 1088.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Pasta with Pork and Beans
45min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Welsh Cakes
35min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Traditional Irish Stew
2h 40min
Venison and Potato Goulash
50min
Honey Glazed Carrots
30min
Carrot and Swede Mash
20min