Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 15min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2868 mg
Proteína
5 g
Energia
575 kJ /
137 kcal
Gordura
4 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome to the World of Sous-vide
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Pâté
1h 30min
Onion Soup
1h
Teochew Braised Mixed Platter
Nenhuma avaliação
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Green Leek Gomasio
40min
Buddha's Delight
55min
Mustard Green Rice
35min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Spiced Red Wine Pears
45min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min