Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 15min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2868 mg
Proteína
5 g
Energia
575 kJ /
137 kcal
Gordura
4 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome to the World of Sous-vide
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
French Onion Soup
1h
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Millet
45min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Tomato Soup Paste
35min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Walnut Butter
25min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Houmous Salad Dressing
5min
Braised Eggs
Nenhuma avaliação
Onion Soup
1h