Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 15min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2868 mg
Proteína
5 g
Energia
575 kJ /
137 kcal
Gordura
4 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome to the World of Sous-vide
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Browned Shallots (350 g)
25min
Browned Shallots (250 g)
25min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3h 20min
Tomato sauce
40min