Pumpkin Chicken Brown Rice

Pumpkin Chicken Brown Rice

4.3 16 avaliações
Preparação 5min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
    4
  • yellow onions cut in wedges
    30 g
  • shallots
    25 g
  • garlic cloves
    15 g
  • cooking oil
    20 g
  • water
    400 g
  • brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained
    200 g
  • chicken fillets cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
    100 g
  • light soy sauce
    30 g
  • dark sesame oil
    10 g
  • white pepper powder
    1 pinch
  • salt
    ½ tsp
  • dried shrimp (opcional) toasted, to garnish
    50 g
  • fried garlic (opcional) to garnish
    1 tsp
  • spring onion (opcional) chopped, to garnish
    1 sprig

Nutrição por 1 portions

Energia 342 kcal / 1429 kJ
Proteína 18 g
Gordura 9 g
Hidratos de carbono 44 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 1 g
Sódio 309 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...