Dispositivos e acessórios
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
Preparação 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
cooking oil50 g
-
onions cut in slices60 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices3
-
fresh green chilli cut in slices1
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger2 cm
-
pork belly, skinless cut in thin slices (0.3 cm)100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
rice wine1 tbsp
-
gochujang (Korean chilli paste)1 tbsp
-
spring onions white part only, chopped1 tbsp
-
sesame oil3 - 4 drops
-
white sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.9 g
Energia
1499.3 kJ /
358.3 kcal
Gordura
27.8 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oriental Pork Dishes
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Yam Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Salted Fish Pork Belly
30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Rice Wine Chicken
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min