Dispositivos e acessórios
Yam Rice
Preparação 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
cooking oil30 g
-
dried shrimp rinsed30 g
-
pork belly, skinless cut in pieces150 g
-
yam (taro roots) peeled and cut in cubes (2 cm x 2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
Basmati rice rinsed300 g
-
water800 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese five spice powder (opcional)½ tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1275 mg
Proteína
12 g
Energia
2549 kJ /
610 kcal
Gordura
28 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
75 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One-Pot Rice Meals
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Mapo tofu
15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min