Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 6 ouă (mijlocii), reci
- 30 g unt nesărat
-
50
g lebăr
ou 50 g pateu de ficat, de porc - 5 g brandy
- ¼ linguriță sare, plus pentru condimentat
- 2 prize piper măcinat, plus pentru condimentat
- ¼ legătură cepșoară, tăiată inele fine
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 910 kJ / 218 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 0.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Glazură de ciocolată (ganache simplu)
20min
Tort Pădurea neagră
5 Std.
Ouă vopsite
40 Min
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Nenhuma avaliação
Jeleu de merișoare
Nenhuma avaliação
Cuiburi de cartofi cu smântână maturată și somon afumat
2 godz. 40 min
Tocană de linte cu chorizo
Nenhuma avaliação
Chili con carne
40 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
40 Min
Tort de Paște cu nucă de cocos și ciocolată
3hod.
Tocăniță de iepure
1 Std.