Baked masala fish (MEATER+®)

Baked masala fish (MEATER+®)

4.8 4 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingredientes

  • whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
    2
  • lime cut into halves
    1
  • cumin seeds
    2 tsp
  • black peppercorns
    ½ tsp
  • dried chillies whole
    5
  • brown onion cut into quarters
    ½
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • canola oil
    30 g
  • fresh curry leaves fried, for garnishing
  • red onion sliced, for garnishing
  • sea salt flakes for garnishing

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1218 mg
Proteína 40.4 g
Energia 1249.8 kJ / 297.5 kcal
Gordura 13 g
Fibra 2.7 g
Gordura saturada 3.3 g
Hidratos de carbono 3.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...