Dispositivos e acessórios
Baked masala fish (MEATER+®)
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1218 mg
Proteína
40.4 g
Energia
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tom kha prawns
25min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Seafood Kimchi Udon Soup
Nenhuma avaliação
Whole fish curry
45min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Quick prawn stir-fry
20min
Vindaloo pork
5h 10min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Chilli garlic prawns
10min
Garlic prawns
25min