Dispositivos e acessórios
Persian Flatbreads
Preparação 15min
Total 1h 45min
4 pieces
Ingredientes
-
water320 g
-
2 ½ g dried instant yeastfresh yeast10 g
-
honey10 g
-
plain flour405 g
-
olive oil for greasing and brushing2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour for flouring
-
baking soda5 g
-
sesame seeds1 Tbsp
-
nigella seeds1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
464 mg
Proteína
12.5 g
Energia
1981 kJ /
473.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
81.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Home Comforts
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cheese Straws
30min
Wholemeal Pitta
1h 35min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Iranian Barbari
2h 30min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Quick Flatbreads
20min
Ciabattine
3h 30min
Pitta Bread
2h
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Herb Butter Flatbreads
35min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min