Dispositivos e acessórios
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
525 mg
Proteína
11 g
Energia
1322 kJ /
316 kcal
Gordura
26 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Fish Tacos
45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 Std. 45 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Cauliflower Steaks
45 Min