Dispositivos e acessórios
Mushroom Ragu with Zoodles
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
521.8 mg
Proteína
7.2 g
Energia
683.3 kJ /
163.3 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eating Well Healthy Gut
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Maple and Mustard Salmon
20min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Mediterranean Chicken
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min