Versões compatíveis
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 11 oz dried green lentils
- water, for soaking
Falafel
- 6 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 3 tsp ground cumin
- 2 tsp ras el hanout (see Tip)
- 1 tsp salt
- 11 oz vegetable oil, for shallow frying
Vegetables
- 7 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
-
11
oz red cabbage, cored, in pieces (2 in.)
ou 11 oz white cabbage, cored, in pieces (2 in.) - 14 oz water
- 11 oz sweet potatoes, diced (½ in.)
- 11 oz broccoli florets
Dressing and Assembly
- 7 oz plain yogurt
- 2 tsp honey
- 4 tsp lemon juice
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch white pepper
- 5 fresh chives, cut into pieces
- 4 oz baby spinach
-
fresh cilantro leaves, to garnish
ou fresh parsley leaves, to garnish - 2 tbsp pomegranate arils/seeds (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1644 kJ / 393 kcal
- Proteína
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 69 g
- Gordura
- 7 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 17 g
- Sódio
- 833 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1小时 20 分钟
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Green Shakshuka
40 分钟
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Almond Butter and Jam Overnight Oats
4ч. 20 мин.
Black Bean Walnut Patties
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 分钟
Ramen Noodle Soup
40 分钟
Southwest Quinoa
40 分钟
Vegetarian Chili
50 Min