Versões compatíveis
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
ou 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
ou 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Proteína
- 11.2 g
- Hidratos de carbono
- 19.3 g
- Gordura
- 31 g
- Gordura saturada
- 11.2 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 1444.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Creamy Broccoli Salad
10min
Southwest Quinoa
40min
Chopped Asian Salad
20min