Dispositivos e acessórios
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tbsp
-
roasted red peppers drained12 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
2 oz white wine vinegarrice wine vinegar2 oz
-
honey1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Persian cucumber6 oz
-
red onions cut into wedges4 oz
-
hearts of romaine lettuce leaves bottom trimmed6 - 7 oz
-
water32 oz
-
4 oz Kalamata olives, pittedpitted black olives4 oz
-
chickpeas drained and rinsed15 oz
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
pepperoncini drained, thinly sliced4 oz
-
feta cheese crumbled8 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1444.5 mg
Proteína
11.2 g
Energia
1650 kJ /
394.4 kcal
Gordura
31 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Bowl
1h
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Greek Rice
1h 20min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Creamy Broccoli Salad
10min
Tuscan White Bean Stew
1h