Dispositivos e acessórios
Tomato and Feta Pasta
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water1135 g
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta, dried, type fusilli285 g
-
cherry tomatoes halved570 g
-
340 g feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally340 g
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
oregano, fresh leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
crushed red pepper to taste1 pinch
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
basil, fresh leaves only
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1385.1 mg
Proteína
23 g
Energia
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Gordura
32.9 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother's Day with Degrenne
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Tex-Mex Bowl
50min
Steamed Banana Muffins
30min
Spanish Rice
35min
Hearty Seafood Chowder
1h
Tomato and Feta Pasta
50min
White Pesto Pasta (Metric)
40min
High Protein Egg Bake
20min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Lemon Pasta
35min
Black Bean and Avocado Wrap
15min