Dispositivos e acessórios
Tomato and Feta Pasta
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water1135 g
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta, dried, type fusilli285 g
-
cherry tomatoes halved570 g
-
340 g feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally340 g
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
oregano, fresh leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
crushed red pepper to taste1 pinch
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
basil, fresh leaves only
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1385.1 mg
Proteína
23 g
Energia
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Gordura
32.9 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother's Day with Degrenne
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Browned Pork Rice
1h
Tex-Mex Bowl
50min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Tomato and Feta Pasta
50min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Confetti Rice
45min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Risotto bolognese
45min
Tomato and bacon spaghetti
35min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min