Dispositivos e acessórios
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Preparação 10min
Total 2h 15min
12 slices
Ingredientes
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
402.7 mg
Proteína
6 g
Energia
1356.7 kJ /
323 kcal
Gordura
17 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
37.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Naturally Sweet
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate and nut biscuits
55min
Chewy pistachio biscuits
45min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Almond and date bars
2h 15min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
ANZAC slice
1h 40min