Dispositivos e acessórios
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Preparação 10min
Total 2h 15min
12 slices
Ingredientes
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
402.7 mg
Proteína
6 g
Energia
1356.7 kJ /
323 kcal
Gordura
17 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
37.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Naturally Sweet
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Breakfast bars
1h 10min
Almond and date bars
2h 15min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Peanut caramel slice
5h 35min
Carrot cake bliss balls
40min
Chocolate fruit and nut squares
1h 10min
Wombat slice
45min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Rice crisp bars
1h 10min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1h
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min