Dispositivos e acessórios
Ricotta gnocchi
Preparação 30min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2387.1 mg
Proteína
55 g
Energia
3938.3 kJ /
937.5 kcal
Gordura
49 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
22.6 g
Hidratos de carbono
68.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Ricotta
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Homemade ricotta
1h 15min
Focaccia
2h 5min
Fresh pasta dough
1h
Fragrant pipis
30min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Risotto verde
45min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Gnocchi
1h 40min