Dispositivos e acessórios
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Preparação 40min
Total 14h 50min
8 portions
Ingredientes
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
34 g
Energia
2259 kJ /
540 kcal
Gordura
41 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Crab & Prawn Linguine
25min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Steak au Poivre
20min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Prawn Saganaki
35min