Dispositivos e acessórios
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Preparação 40min
Total 14h 50min
8 portions
Ingredientes
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
34 g
Energia
2259 kJ /
540 kcal
Gordura
41 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Beef Stroganoff
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Peppercorn Sauce
30min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h