Dispositivos e acessórios
Mediterranean Herb Baked Fish
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
669 mg
Proteína
33 g
Energia
1475 kJ /
352 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Meatballs
45min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Raw Asian Salad
10min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Spanish Seafood Rice
1h 25min