Dispositivos e acessórios
Lemon and ginger Prosecco cocktail
Preparação 10min
Total 45min
4 glasses
Ingredientes
Lemon and ginger syrup
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
raw sugar100 g
-
fresh ginger20 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
Lemon and ginger Prosecco cocktail
-
Prosecco1 bottle (750 mL)
-
lemon peel cut into thin strips, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glass
Proteína
0.4 g
Energia
676.6 kJ /
161.1 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cocktails
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Guacamole
10min
Pimm's fruit punch
2h 20min
Cosmopolitan
5min
Peach Bellini
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Gin and cucumber cooler
10min
Minted Moscow mule cocktail
10min
Mulled wine
15min
Mojito-style cocktail
10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min