Dispositivos e acessórios
Café de Paris butter
Preparação 5min
Total 25min
185 g
Ingredientes
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 185 g
Sódio
750.8 mg
Proteína
4.5 g
Energia
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Gordura
106.7 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
67.1 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Butter it up!
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Traditional crème brûlée
25h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Grand Marnier® soufflé
1h
Tartare sauce
10min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Black garlic and onion jam
55min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min