Dispositivos e acessórios
Perfect steak with sauce Bernaise
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 portions
Sódio
2152.8 mg
Proteína
149.4 g
Energia
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Gordura
258.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
137.3 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy custard (TM6)
15min
Hollandaise
15min
Gratin dauphinois
50min
Festive lobster pâté
4h 45min
Béarnaise sauce
20min
Creole jambalaya
1h
Crayfish pâté
4h 45min
Buffalo Cauliflower Bites
Nenhuma avaliação
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Beef Rendang
1h 35min
Creamy potato mash
30min