Dispositivos e acessórios
Pasta Amatriciana
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2589.5 mg
Proteína
20.5 g
Energia
2322 kJ /
555 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
61.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Spaghetti Carbonara
25min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Beef Stroganoff
1h
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20min
Sausage and pea risotto
30min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min