Dispositivos e acessórios
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Preparação 30min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
celeriac peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)200 g
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
fine sea salt or to taste3 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
sugar1 tsp
-
milk300 g
-
unsalted butter diced50 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1288 mg
Proteína
47 g
Energia
2235 kJ /
534 kcal
Gordura
25 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend
32 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef in Stout
1h 40min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Butter Chicken
50min