Versões compatíveis
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g celeriac, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- 3 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp sugar
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 ½ tsp dried oregano
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2235 kJ / 534 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 25 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sódio
- 1288 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chicken Étouffée
45min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chilli Con Carne
35 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min