Versões compatíveis
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Hidratos de carbono
- 67.2 g
- Gordura
- 13.3 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 2459.8 mg
Receitas alternativas
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Vegetable pasta sauce
40min
Summer Fruits Parcel
20min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Sweet Potato Curry
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Courgette and Feta Risotto
30min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 godz.