Dispositivos e acessórios
French Onion Soup (TM5)
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour65 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
819 mg
Proteína
8 g
Energia
979 kJ /
234 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tartare Sauce
10min
Pasta alla Puttanesca
35min
Curried Sweet Potato Soup
30min
French Onion Soup
1h
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2h 10min
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min