Versões compatíveis
Chickpea Stew with Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
ou 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
ou 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1497 kJ / 357 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 709 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min