Dispositivos e acessórios
Chickpea Stew with Vegetables
Preparação 20min
Total 50min
12 portions
Ingredientes
-
tinned chickpeas rinsed and drained (drained weight)1350 g
-
vegetarian sausages sliced (5 mm)300 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
leeks (only the white part), sliced200 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves4
-
450 g water, and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)liquid vegetable stock (see tip)450 g
-
waxy potatoes peeled, cut in small pieces400 g
-
dried bay leaf2
-
fine sea salt4 tsp
-
hot paprika6 Tbsp
-
dried chilli flakes4 tsp
-
white wine vinegar2 Tbsp
-
ground cumin4 Tbsp
-
450 g water, and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)liquid vegetable stock450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
709 mg
Proteína
16 g
Energia
1497 kJ /
357 kcal
Gordura
17 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend
32 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min