Dispositivos e acessórios
Risotto met Parmezaanse kaas
Preparação 30min
Total 40min
10 porties
Ingredientes
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
804 mg
Proteína
7 g
Energia
1450 kJ /
347 kcal
Gordura
12 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend®
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
Chai latte parfait
15h 5min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Pompoenrisotto met spek
25min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Spaanse risotto
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min