Dispositivos e acessórios
Risotto met oesterzwam en champagne
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
480.9 mg
Proteína
15.3 g
Energia
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
69.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min